Sponzorovaný obsah

Recepty zo zemiakov

Recepty zo zemiakov – vždy dobrá voľba

Zemiaky sú súčasťou nášho každodenného stravovania. Najviac ich pripravujeme ako prílohu. Najobľúbenejšie sú asi hranolčeky upečené do chrumkava, podávané s kečupom. Takto obstoja často aj ako hlavné jedlo. Na jar sa zemiaky uvaria len jednoducho spolu so šupkou a prelejú len maslom. K nedeľnému vyprážanému mäsu si často pripravujeme pyré. A na Vianoce určite nechýba ani na jednom stole zemiakový šalát. Zemiaky obľubuje každý. Nikdy od nikoho sme nepočuli, že nemá rád zemiaky. Aj ich príprava je ľahká, veď ich len treba ošúpať, pokrájať a buď uvariť vo vode alebo upiecť s troškou olivového oleja a korenia. Lenže niekedy človek už nevie, na aký spôsob ich má pripraviť. Vtedy nám prichádzajú na pomoc recepty zo zemiakov. (Najlepšie recepty nájdete tu: https://vybornerecepty.sk/index.php?p=2_11_Zemiakove-recepty.) Aj sa niekedy čudujeme, ako málo ingrediencií treba pridať, a chutné jedlo máme okamžite na stole. Napríklad stačí, ak do francúzskych zemiakov pridáme pór, zalejeme sladkou smotanou, posypeme syrom a tak dáme zapiecť. Ihneď si každý všimne zámenu chutí. Také zemiakové placky sú asi najčastejšie vyhľadávaným receptom zo zemiakov, tie má každý rád. Skúste si vyhľadať napríklad kyslú zemiakovú polievku, ktorú tiež nájdeme pod kľúčovým slovom – recepty zo zemiakov. Vždy chutne a rýchlo, také sú recepty zo zemiakov.

Pre ďalšie prehliadanie webovej stránky musíte schváliť používanie súborov cookies. Ďalšie informácie

Táto stránka používa súbory cookies pre lepší užívateľský zážitok. Ak súhlasíte s používaním súborov cookies, kliknete na tlačidlo „Súhlasím“, alebo pokračujte v prehliadaní webovej stránky.

Zatvoriť